MeteNaz Esilasel oğluma öğle yemeği ıspanak yapacağım. Akşam yemeği mangal yakmaya karar verdik bakalım hayırlısı 😂
hayal_perest Esilasel bugün kaynım askerden geliyor. Tarhana çorbası, mercimek çorbası, köfte, patates, pilav, kuru fasulye, sarma, kulak hamuru, tatlı olarakta, baklava, tulumba ve ağlayan pasta var🤲🏼😄
mucizem3006 Esilasel taze fasulye yaptım şimdi yanına karnabahar salatası yaparım büyük ihtimalle bide makarna, migrenim tuttu bugün bu kadar oluyor🤷🏼♀️
Oykunil Esilasel kremali mantarlı haşlanmış patates tereyagda kızartıp üzerine mantarı dokcem baya tarif gibi oldu yanında da kola
ezogelinn Esilasel evde sadece kıymalı makarna var bu akşam yemeğe gidicez diye yapmamıştım eşimin iş saati değiştiği için gidemicez büyük kızımla disardan söyleriz sanırım
ayscnky1 Esilasel bence şehriye çorbası değil de mercimek çorbası yada yayla çorbası daha güzel gider çünkü makarna var zaten yine şehriye olmasın 😊😊😊
Meryem09 Esilasel karnabahar kavurması yapıcam yanınada mis gibi yaptığım yoğurdum ve turşularım olacak
yaprak_34 Esilasel tavuk haşladım kaynanam almış sağ olsun 🤪suyuna şehriye çorbası ve pirinç pilavı salata ayran🤷♀️
eminedmrr Benim akşama misafirim var tavuk suyu çorba yapıcam patatesli etli yemek yapıcam güveçte , pilav yapıcam yanına da eşim baklava getirecek kendimiz baklavacı olduğumuz için tatlı ile uğraşmıcam 😀