Esilasel Açılmış post göremedim bugünde ben açayım dedim🥰 benim akşama şehriye çorba, köfte patates, fırında beşamel soslu makarnam var. Evet kızlar akşama neler yapıyorsunuzz fikir olsun hepimize😇
Deletedmom_22 Esilasel bugün Regl ağrısından ölüyorum 😁o yüzden kolay bir şeyler yapmayı düşünüyorum , bakarız ya bir çaresine
Gunesveannesi Tam ben post açacaktım siz açmışsınız 😅 ben bir türlü karar veremedim bugün ya en sonunda dışardan söylüycez galiba 😅
Esilasel Balkizlarim bende yarına ne yapsam diye düşüyordum nohut bayadır yapmamıştım görünce aklıma geldi😍 afiyet olsun canım şimdiden
TosbikAnnesiiiii Esilasel bende düşünüyorum ne yapsam diye sadece sabhtan ıspanak yemeği pişirdim ama yanına napsam diyorum bekleyeyim belki fikir olarak bulurum bir şeyler 😉😀
Deletedmom_22 TosbikAnnesiiiii ıspanak alıp geleyim ben en iyisi. Hem kolay hem pratik 😅Bir şey sorabilirmiyim? Ispanak yemeği nedense ekşi oluyor Ya benimki ne yapmak lazım ekşi olmaması için ?
TosbikAnnesiiiii Deletedmom_22 demi en kolay menü afiyet olsun şimdiden yaparsanız eğer .. bilmem ben yapıyorum ekşi olmuyor salçayı mı acaba fazla katıyorsunuz .. :)
Yaprak321 Esilasel etli pazı ve lahana sarması karışık üstünede sarımsaklı yoğurt turşu e daha ne olsun 😋
kaganege Esilasel oğluma ıspanaklı brokolili havuçlu bir sebze çorbası. Bizede ıspanak borani pilav ve yoğurt
Deletedmom_22 FHKK ya salça çok güzeldi aslında Türk salçasıydı bide. Neden öyle oldu anlamadım başka bir salça ile deneyeyim yine de , teşekkür ederim 🤩
FHKK Deletedmom_22 rica ederim canım bende ıspanak yapıcam ısladım şimdi yıkama aşaması var ay hiç sevmiyorum 😂
Deletedmom00881 Esilasel mantar sote, Yeşil mercimekli bulgur pilavı, Mor lahana salatası, Mercimek çorbası 🥰