Nurellaaaa Kızlar Esra Ezmeci kitaplarını okuyup tuzlu su çapalama vs yapan var mı ? Kitaplarını almayı düşünüyorum Instagram da yorumlar çok olumlu.
Eslemsmom Nurellaaaa kitapları bende var elim gitmedi okumaya. Ama o kadar çok gördüm ki. Meraktan sabah okumaya başladım 😁
Deletedmom8453 Pelevraaa bacım… Kalk git iki rekat namaz kıl Allaha dua et bakara suresi aç Rabbim ferahlık versin ne tuzu şekeri ayol
Nurellaaaa Deletedmom8453 Nerden biliyorsun yapamadığımı yargısız infaz yapmayın lütfen, merak ettim sadece yapıcam yapıyorum demedim dimi ?
Eslemsmom Nurellaaaa açıkçası pek ihtimal vermiyorum. Sadece sizi olumlu düşünceye yönlendiriyor ve özgüveninizin artmasını sağlıyor olabilir. Ama kitap anlatım olarak tuhaf yani. Süt lekesi kitabıyla başladım. Psikolog için çok basit cümleler.
Pumpkinmommy Ben Klinik Psikoloğum. Bu hanımefendinin klinik psikolog olduğuna inanmıyorum. Sözüm bu kadar.😅
Barlasb10 Pumpkinmommy hocam ayağa çapa bağlayıp denize atlasalar acaba aynı etki olur mu çapalama ve tuzlu su sonuçta 😬😬
Heymoms1010 Nurellaaaa bende aldım enerjiyi dengeleyip fayda ediyormuş o kadar olumlu yorumları var ki 😂
Pumpkinmommy Nurellaaaa En son danışanlarının özel mesajlarını storylerinde yayınlayınca gözümde tamamen sıfırlanmıştı. Tuzlamadır, vududur bilmem ne. Seanslarında ne yaptıgını merak ediyorum.