Balkiz20 Kızlar başına daha önce gelen var mı Allah rızası için bu neden kanlı isal olur bebekler görünce çok korktum direk doktora yazdım yaptığında getirin tahlile dedi ama çok endişe ediyorum var mı basina gelen antibiyotik kullanıyorduk onu kestik
Almondeyed Balkiz20 antibiyotik dokunmuş olabiir alerji olabilir ishalden yipranip kanama yapmış olabilir en doğrusu gaita testi
SeninAnnenBirMelektiYavrm Balkiz20 alerjidir büyük ihtimal diyet yaparsınız gecer çoğu kişide oluyor artık panik yapma cnm
Balkiz20 Almondeyed aynen canım kaka tahlili vereceğiz ama yapana kadar sizden fikir almak istedim çok endişelendim
Balkiz20 SeninAnnenBirMelektiYavrm umarım geçer canım biz ek gıdaya baya erken başladık doktor izni ile böyle bis ey ile karşılaşmıştık hiç dün babası mandalina yerken kızım da yemek istemiş eşim de az da olsa yedirmis aklım a o geliyor ondan başka bı şey yedirmedik çünkü
AbrhamH Balkiz20 kanlı dışkı alerjiyi akla getiriyor canim. Yediği birseye alerjisi vardir ya da antibiyotik sebeb olmustur.
Siret Balkiz20 Antibiyotik kullanımı varsa bağırsağı tahriş etmiş olabilir eğer değil ise besin alerjisi var eğer öyle ise Allah’ım yardımınız olsun epey uzun bir süreç
Siret Balkiz20 benim kızımda antibiyotik kullandı kulak enfeksiyonu yüzünden baktım ki kanlı İshal yapmaya başladı çok korktum meğer antibiyotik bağırsaği tahriş etmiş kan gelmiş hemen bıraktık ve ağır antibiyotikmis öteki doktor niye bu yazıldı size dedi ikiside doktor işte biri yazdı diğeri kızdı
Glsn7581 Balkiz20 allerji belirtileri maalesef .. hem bebeğim beslenmesine hem kendi beslenmenize çok dikkat etmeniz lazım protein ağırlıklı beslenmeniz lazım basit karbonhidratlar Dan fakir protein den zengin peslenin .laktoz ağırlıklı beslenmiş olabilirsiniz.
Diln Balkiz20 antibiyotik bağırsak florasını bozuyor ishalden barsaklar tahriş olmuştur o yüzden olabilir besin allerjisi de olabilir
Balkiz20 Kızlar şimdi geldim doktordan hepinize çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için tahmin ettiğimiz gibi hepimizin antibiyotik ağır gelmiş yavrum a hemen kestik ilacı umarım hemen normal e döner rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin 🤲
Balkiz20 Glsn7581 bugün baslafij canım kullanmaya ne zaman normale döner bilmiyorum artık biraz önce ki bezi de aynı şekildeydi