nur-nr_123 Kaç ay sürdü tamamen alışması acaba daha yeni başladık altımıza kaçırmalar var çişi arada lazımlığa yapıyor arada altına kaçırıryor büyük tuvaletine ne zmn alışır ve ne yapmam gerekli tecrübeli anneler yardım bekliyorum
annediyebiri nur-nr_123 ben ikisini bir alıştırdım 10 günde alıştı. Altına yapınca çok tepki vermedim birde hep takip ettim gelince hadi ben tuvalete gidiyorum sende gelmek ister misin dedim. O şekilde gelip yapmaya alıştı.
Aras63 nur-nr_123 merhabalar biraz temkinli gidilmesi gereken bir konu gozlemleyip ilerlemenizi lqzim eğer kacirmalar çoğalırsa devam etmemeniz öneririm henüz zamanı değilmiş demekki diye tepki yqpqbilir bir haftada kızımla çökmüştür biz ama o önce çok fazla kaçırdı geri bağladım 2 ay sonra bibdaha denedim bu sefer artık geldiğinde söylüyor Du ya da ben saat başı götürüyordu ve tavsiyem gece bağlamayın gündüz ve gece qybu anda bıraktırin rger gece kqcirma varsa kaldırıp götürün bir iki defa tuvalete mecbur kalırsanız da bezi çiş yapman için değil popon üşümesin diye takıyorum diyebilirsiniz 🙏
Hacerr7 nur-nr_123 2 buçuk yaşında alıştırdım kızımı 1 gün sürdü lütfen çocuklarınız hazırlan öğretin emin olun en kısa zaman da öğrenir :)
Gunes05 nur-nr_123 nur-nr_123 Bende öğretme aşamasındayım 15 gün önce başladım. Şimdi çişi ve kakası gelince söyluyor. İlk başta çişi daha cabuk öğrendi kakadan korktu ama konusarak onuda hallettik. Gece bez bağlıyorum ama gündüzü öğrettim şükür. Sizin cocugunuz kaç yasında acaba
Gunes05 Aras63 ben gündüzü öğrettim ama gece bağlıyorum bezi sabah çiş yapmış oluyor. Geceyi nasıl öğretebilirim yardımcı olur musunuz
Biologg Merhaba bende 15 gün önce başlattım tuvalet eğitimine şimdilik iyi gidiyor şükür🤲Size tavsiyem gecede bez bağlamayın yatmadan 2,3 saat önce sıvı tüketimini kesin siz yatmadan tuvalete götürün Allah’ın izniyle alışacaktır.