Seymaemre-asya34 Dr kan damlası verdi ama özel ve pahalı muhtemelen. kağıttan isaretleyip verdi hangi ilacı almalıyım SSK li
Efuli6161 Seymaemre-asya34 sağlık ocağına 4ay aşısına gidince ebeniz verecek size zaten kan damlası devlet ücretsiz veriyor..
1anne1asaf Efuli6161 sağlık ocaginin verdiği damla hem kabız yapıyor hem dişleri karartıyor, ben 3 5 gün kullandım sonra kestim bebegim ağlamaktan bi hal olmuştu ikinmaktan
Efuli6161 1anne1asaf benim doktorum da bana başka verdi özel aldım ücretli,hanımefendi ssklı deyince ordan verdiklerini belirtmek istedim..
Efuli6161 Tenda ferro kullanıyorum ben c vitaminli keçi boynuzu özlü içeriği çok iyi kusma ishal vs bi etkisi de olmadı bebeğime istiyosanız tavsiye ederim fiyatı 130 ama baya büyük şişesi ve 2damla veriyoruz uzun süre gider yani
Efuli6161 Meltemmmk Meltemmmk kendi çocuk doktorumuz yazdı fakat 5.ay kontrolüne gittik geçen hafta kan testi aldılar değerleri normal ilacı kullanmaya gerek yok dedi boşa gitti ilaç yani😅
Meltemmmk Efuli6161 anladım bizim çocuk doktorumuz medikalpark Karadeniz hastanesinde sizde 61 leri görünce ordan bir doktor mu diye merak ettim ☺️
Beyoglufeyza Bana doktorumuz ferrum tavsiye etti. Kiloya 1 damla şeklinde kullanıliyormus Ama henüz eczaneye gidip alamadim Kullanan var mı peki bu ilacı Yan etkisi olan var mı
Meltemmmk Efuli6161 aynıymış doktorumuz 😊 bende o kan damlasının içeriğinin temiz olması açısından çok beğendim, biraz araştırdım da başka öneriler de görmedim sadece siz yazınca o markayı sormak istedim doktorunuzu 🙂
Efuli6161 Meltemmmk evet ben de görmedim bu marka,ama kesinlikle çok iyi hiç yan etki yapmadı bebeğimde..Burak hoca da zaten ticarethane doktorlarından değil ne gerekliyse onu öneriyor bence😊