Seymaemre-asya34 Rota aşısı için Dr gttik ek gıdaya başlayabilirsn dedi kilosu 6500 yoğurt a başladık şimdi patates ile başlayacağm nasıl yaptınız tam olarak 3 gün dene dedi Dr emzirdikten snra ne zmn vermeliyim
frambuaz Seymaemre-asya34 bızde yogurt sonrası patates ile dvam ettik kabızlık fılan da olmadı zeytınyagı verdım cay kasıgı, doktor bize meyve oyle baslamayın dedı meyveyi her turlu yıyor cocuk sebzeye alıssın dedı
Seymaemre-asya34 bebetom08 tek göğüs emdiği için başla dedi bi göğüste az süt var biri küçük biri büyük gogsumun 3 ay önce öle oldu
Uras27_ Seymaemre-asya34 bende rota aşısı a gittim doktor ek gıdaya başlayın dedi ama benm bebeğim 7300 dü yoğurdu 6 aylıkken ver dedi alerji durumundan dolayı şuan 5 ay 20 günlük patatesle başladım içine zeytinyağı koydum kabız olmadı her üç günde bir içine yeni bir sebze ekliyorum
bebetom08 Seymaemre-asya34 hımm anladımm..benimde öyle aslında ama mama da veriyorum..belki bizide erken başlatabilirler 3 aylık olduk bizde
Deletedmom_21 Seymaemre-asya34 kabak,balkabagı, enginar,avokado,pirasa bunlari verebilirsiniz doktorunuz liste vermedi mi size
Brutal-Betty Seymaemre-asya34 ilk 3 gün yoğurt 3 gün havuç 3 gün tatlı patates 3 gün balkabağı 3 gün patates 3 gün kabak Hepsinin içine mutlaka az zeytinyağ dökün bebeklere Özel olandan kabızlık yaşamaması için. Sonra bunlar dan sebze çorbası yapabilirsiniz
Buseslm Seymaemre-asya34 benim oğlumda 5ay 6 günlük 6600 kg geldi kontrolde bı ay 200 gram almış doktor ek gıdaya başlattı her gün bir sebze öğle vakti buharda pişirip ver dedi. 3 gün kuralını sordum gerek yok dedi. Dün havuç denedik bugün brokoli denicez yoğurt için 3.hafta ver dedi ama ben haftaya 2 öğün yapıp bir öğün yoğurt vermeyi düşünüyorum. Çocuğun az kilo aldığını görünce anne psikolojisine girdim
Buseslm Seymaemre-asya34 her doktor da farklı birşey söylüyor benim ki havuç brokoli karnabahar pırasa bal kabağı ver dedi tek tek . 2 . Hafta karıştırıp ver dedi
Brutal-Betty Buseslm brokoli karnabahar pırasa bunlar doktorlar genelde 7.aydan sonra öneriyor özellikle Brokoli gaz yapıyor
Brutal-Betty Tuuuba2222 su da haslayin sonra çatal ile az ezin havuçla karıştırıp verebilirsiniz çorba yapabilirsiniz