Ssssraa Merhabalar 5 günlük anneyim inşallah. Dikişlerim ilk iki gün acıdı azıcık sonra kayboldu. Bu ara da yanmaya başladı nedendir? Korkuyorum enfeksiyon falandır diye normal mi?
Semrakrhn38 Ssssraa canim dogumdan snra kontrol oluyor ona gidin gosterin kesin benimde dikisim acilmisti dikmediler tekrar kendi kapaniyor az bise kaldi ama temiz tutun batikonla tahret aliyordm snra pansuman yapiyordm smdide sadece sirf saf suyla yikiyorm kuru tutuyorm
1850 Ssssraa enfeksiyon yanmayla birlikte kasıntıda yapıyor devam ederse gıdın bır sorun. Acılma olursa kendılıgınden kapanması beklenıyor benım 3 ayı bulmustu acılma yasadıgım için ıyilesmem
Ssssraa Semrakrhn38 canım daha iki gğn önce kontrol oldu o günden sonra yanmalar basladı ama. Üstüne oturuyorym diye mi oluyor ki
Pinar9 Semrakrhn38 merhaba, benim de dikişlerim doğum sonrası tutmadı. 50. Gün tekrar diktiler . Nasıl sizin kendi kendine kapandı. Dıştaki yani perine bölgesi mi kapandı o açıklık. Ben tekrar tutmaz açılır diye korktum da .
Semrakrhn38 Ssssraa canim ustune oturma cok bnde oturdm bis3 yapmadm aceba ondanmi acildi dikism diyom uzanin dolasin temiz tutun ama siz yine gidin bn doktora koku oluyor dedm olur dedi ates siddetli bi koku olursa gel dimisti
Ssssraa Semrakrhn38 açılsa bile kendi kapanıyor diyorsun kuzum o zaman bir sorun teskil etmiyor inşallah sadece dikkat etmem gerekiyor doğru mu anladım☺️
Semrakrhn38 Ssssraa insallah acilmaz acilinca daha bi sizliyor bnmki az acilmisdi dikmeye gerek yok dedi