ikiPrensesAnnesi20 Kizlar kızım 1ay 7 günlük ve benim canım kurufasulye çekiyor Yiyebilir miyim acaba
SailorMoon_ ikiPrensesAnnesi20 ben yediğimde bütün gece kıvranıyor uyumuyor kızım kıyamıyorum yemiyorum o yüzden denemeden de bilinmiyor maalesef
Berilsmom13 ikiPrensesAnnesi20 Valla bende bu yemek işlerini deneyerek anladım mesela kuru fasulye nohut gaz yapmadı ama mercimek yaptı Türk kahvesi yaptı
Semaokan ikiPrensesAnnesi20 2 kasik filan ye suyundan ye birazda en azından nefsini koreltirsin bisey olmaz canim
Sefacan05 ikiPrensesAnnesi20 canm hem pişiriken kimyon koy bide kendi tabagina da bol koy öyle ye hiç bisey olmaz yavrucuga inşallah ben öyle yapıyorum bisey olmuyor sende dene istersen
ikiPrensesAnnesi20 SailorMoon_ kızımda gaz problemi yok ama ben en iyisi yemeyim kendimi riske atmayim
Sumeyye068 ikiPrensesAnnesi20 benim de bebeğim 46 günlük. Ben de azcık yiyeyim bir şey olmaz dedim. Cocuk gazdan kıvranıp durdu . Aşırı kimyon koyduğum halde . Sonra çok pişman oldum . Tavsiyem bir süre daha yemeyin
Tortilla_ ikiPrensesAnnesi20 tabağa 2 yemek kaşığı koy bol kimyon dök öyle yiyin. Canınız çekmiş olur o kadar🙂 Ama fazla yemeyin
Birkucakmutluluk ikiPrensesAnnesi20 az miktarda yiyin bence birde kimyon çayı için üstüne. bebekte müthiş gaz yapıyor. Gaz problemi olmayan oğlum kıvranmıştı gazdan.
NurY ikiPrensesAnnesi20 daha cok küçük su an yeme istersen gaz yapar ben altı aydan sonra başlamıştım yemeye
Yasemin38 ikiPrensesAnnesi20 kimyon at pişirirken canım yedikten sonrada 1 tane maden suyu içebilirsin