Acemianne012 Kizlar vallaha 2 saat düdüklude pisirdjm yinede pismedi 1 gün önceden De suya katmistim hic pismiyor 5 kilo da nohut gunah ne yapacam köyde dedemler ekiyor bana yollamıştı kac kere yaptım da pismedi bi türlü fikri olan varsa sevinirim
Sarikuzumalp Acemianne012 Düdüklüden kaynaklanan bir sorun olabilir mi 2 saatte nohutların ezme gibi olması lazım hatta. Ben yarım saatte pişiriyorum yumuşacık oluyor. Yada nohutun cinsiyle de alakalı olabilir bilemedim. Birde tencerede deneyin isterseniz.
Aklimdasin Acemianne012 bende yapamıyordum artık oluyor😀😀 önce sıcak suda bekletıyorım 1 saat sonra ocakta kaynatıyorum normal tencerede . Ondan sonra yemegi yapıyorum
HonKiPonKiDoNiNo Acemianne012 Duduklunuzde bi sorun var demekki. Ben gece suya koyuyorum sabah direk herseyini cigden koyup atiyorum dudukluye 20 dakikada lokumm oluyor.
Semaab Islat haşla yumusayana kadar ondan sonra yemeğini yap. Bende birnohut aldım normalde ıslatınca pişer bu pişmedi haşladım baya öyle yaptım yemeğini
Banaannede Semaab ben hep öyle yaparım. Haşlanan suyu dökerim daha az gaz oluyor. Hem de çabuk pişiyor 😊