yareninannesiiii Eşime doğum günü 7 nisan ne yapabilirim ve ne hediye alabilirim fikir verebilir misiniz
VERA19 yareninannesiiii Eşime özel günlerde hediye ettiğim şeyler eşofman takımı,ayakkabı,tesbih,güneş gözlüğü. Belki fikir olur size de😌
Duyulurum yareninannesiiii eşim saatini düşürmüş kaybetmiş. Ben de benzer bir şey alayım doğum gününe diye saat baktım internetten… Fiyatlar 3-4 kat artmış maalesef alamam. Siz alabiliyorsanız saat alın 😄
yareninannesiiii Deletedmom_36 düşünceliyse alır 😇 benim ki nişanlıyken neler yapmadı ama evlenince bitti herşeyi ben yapıyorum
Barlasb10 Bebeğiniz kaç aylık? Eğer bırakabileceğiniz biri varsa 2 günlük bi tatil hediye edebilirsiniz
Yelda35 yareninannesiiii kullanır mı eşiniz bilmem ama bebeğinizin saç telinden kolye tespih yüzük bileklik yaptıra bilirsiniz. İnstgramda aİleyadigarı diye biri var özel gereksinimi olan oğlu var hem destek olmuş olursunuz
Yelda35 yareninannesiiii ben eşime tespih yaptırdım memnun kaldık. Tabi tercihiniz hangisi olursa 🙏🏻 Ve çok ilgili bir hanım yapan