smeyyed çok yakın arkadaşımın evini görmeye gidicez yeni evli. sizce ne alabilirim ona ne eksiğin var desem asla söylemez o yüzden size sorayım
AgentMom smeyyed eksik bişeyi var mı önce onu sorun. Yoksa da dekor ürünü olabilir, tv battaniyesi olabilir, nevresim takımı olabilir, güzel tavalar olabilir, cam demlikler, sunumluklar.
efelettin Ben öyle durumlarda çiçek götürmeyi seviyorum. Yeni evli her şeyi vardır eminim. orkide, sukulent, dekor çiçekleri gibi.
VERA19 smeyyed Ayakta duran vazolar veya dekoratif objeler var onlar çok hoşuma gidiyor. Züccaciyelerden bakabilirsiniz
efelettin [silindi] ben kendimde çiçeği seviyorum tv ünitesinin yanında, yemek masasının üstünde, giriş ayakkabığında falan güzel duruyor 😍
[silindi] efelettin ben de bi arkadaşıma altın götürcem ama yanına bir de hediye alıyım boş olmaz diye düşünüyordum ne zamandır. Bu fikir çok yattı kafama. :) teşekkürler 😘
Ozgee22 smeyyed sonuçta herşey pahalı ihtiyacı kadar almıştır evine bir su bardağı sürahi çay bardağı gibi şeyler ola bilir hemde kullanıldıkça sizi hatırlar
Melis84 Fincan takımı bence de 😂 bana ne zaman fincan takımı hediye gelirse mutlu oluyorum renk renk 😁 dekor zevk işi senin aldığın vazo onun dekorasyonuna uymayabilir beğenmeyebilir, çiçek felan da herkes sevmez bence yani ben sevmiyorum en azından 😁
Eomeoni smeyyed bu zamanda yağ deterjan vs gibi ihtiyac olan alışveriş yapılabilir banaöyle hediye gelse ben o arkadaşı çok severim 🙆