Atasmomm Merhaba bebeğim 57 günlük, kabız değil kakası yumuşak ama 4-5 gündür kaka yapamıyor ona ağlıyor ıkınıyor vs biraz huzursuz fitil atmak istemiyorum doğduğundan beri 3-4 kez attık çünkü
Kikiriki Atasmomm bebeğin kabız değil kaka rutini o , gazdan dolayı ikiniyo tecrübeyle sabit benim bebeğim de öyleydi 4 aylık hâlâ 2 3 günde bir yapar yumuşak kaka ama asla ikinmaz çünkü gazı bitti
Melesss Atasmomm anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmamak normal. Sütünüze bir çay kaşığı zeytin yağı koyup içirin. Günde 4 çay kaşığı bu şekilde verebilirsiniz. Kabız değildir cıvıksa kakası
Irmakprensesinannesi Atasmomm glesemik fitil verin uyarıcı sadece 15 dk içinde hemen yapar kakasını merak etmeyin bebeğinize zarar vermez
Ebruu67 Kikiriki bu ikinma olayı nezaman gecer 3 aylik olcaz 12 martta hala geceleri çok ikinip aglio
Irmakprensesinannesi Atasmomm asla alismaz 3 ay firil kullandım kızım 5.ayda düzenli kendisi kakasını yapior şuan 7 ay 2 günlük hala aynı şuan birz kabizligimjz oluyor oda ek gıdada olduğumuz için onda bile lama yaptığımı biliyorum doktorumuz kakasını yaptirmassaniz 4 güne kdr illerde kaka tutma yapma gibi şeyler oluşur yapmadığına fitil vereceksiniz demişti alismaz demisti