EsleminAnnesiiiii35 Bebeğimin dun dışı çıktı. Yani ben dün farkettim daha minnak yeni çıkmış. ve dunden beri ateşi var burun akinsiti bunlar disten dolayı mı? İlk dışı olduğu için bilgim yok. Disten mi yoksa hasta mı olmuş bebeğim Yardımcı olursanız sevinirim?
Egehan123 EsleminAnnesiiiii35 canım 6 dişi çıktı hiç yaşamadık hasta olmjş bence sadece öncesi ishal uykusuzluk huysuzluk iştah azalması oluyor ateş duymuştum ama burun akıntısına varsa hasta olmuş olabilir
Deletedmom0099 EsleminAnnesiiiii35 patladıktan sonra belirti kalmaz hangi dişi çıktı? bazıları ard arda çıkıyor ama köpek ve azılar ateş yapar diğerleri ateş yapmaz genelde sonradan gördüm ilk diş demişsiniz alakası olamaz bebişiniz hasta olmuş doktora gidin mutlaka
Teacher5834 EsleminAnnesiiiii35 Evet canım dişten. Ateş, iştahsızlık, hırıltı bunlar diş yüzünden. Bizde daha çıkmadı 7 buçuk aylık ama huysuzluk diz boyu
EsleminAnnesiiiii35 Egehan123 teşekkür ederim evet hasta olmuş galiba. Bende bilmediğim için burada sorayım dedim
EsleminAnnesiiiii35 Deletedmom0099 teşekkür ederim Daha ilk disi canım ön diş. bilmediğim için size sorayım dedim acaba dişten mi değil mi değilmiş hasta olmuş demekki
EsleminAnnesiiiii35 Teacher5834 Ateş burun akıntısı bu ikisi dun başladı iştahsızlık uzun zamandır böyle birşey yemiyor zaten huysuzluk ta diz boyu evet.
Boncuk1421_ 7 buçuk aylık bariz 2 gündür huysuzdu baktım tırtıklar geliyor elime dişi çıkmış .öncesinde olmadı sonrasında oluyor huysuzlupu bence her çoçuğun farklı