Yanakkizim Mrb anneler ben mama değişikligi yaptım yaramadığı söyledi sağlık ocagi kilo almamış pek dedi nyse yani günde çiş yapıyor ama kaka sayısı az kakayami bağlı doydugu bide yeşil kaka hani kına hazırlanır ya rengi ole
oglunucoksevenn Yanakkizim mama yiyen bebeklerde oluyormuş genelde. hangi mamayı kullanıyorsunuz? ben sma kullanıyorum bizim de kına gibi yeşil kakamız var 🤷🏻♀️ Doyduğunu çişten anlarsınız kakayı her zaman yapmayabilir
melasya Yanakkizim kaka sayısı doyma göstergesi değildir.drlar çişli bez sayısını baz alıyolar.bağırsak düzensizliğinden bi kaç gün kaka aksayabilir ama asla 1 gün bile çiş yapmadan duramaz.
Yanakkizim oglunucoksevenn kuzum Aptamil aldım hep ben ama doktor hiç yaramadi bu ay dedi keçi sütü al dedi golden goat onu aldım kına gibi yapıyor yeşil koyu
oglunucoksevenn Yanakkizim mama yediği için öyle canım çok normal. Doktora gittiğinizde onu da sorsaydınız keşke. Aklınızdan çıkmış olurdu hem
Yanakkizim oglunucoksevenn sabah sağlık ocağına dedim ama mamadan kaynaklıdır dedi bir hafta oldu degistireli