Hilalkus İlk defa böyle uyuyor düzeltmek miyim başını bekliyorum ya bişey olursa diye bebeği böyle uyuyan anneler var mı 7. Ay dayız
Ege27 Hilalkus . Kendi dönebiliyorsa korkma annesi bebeğim kendi döndüğü an rahat bıraktım rahatsız oldukça döndü 10 aylık her şekliyle giriyo uyuyor karışmam
Mine41 Hilalkus 2.nci ayından beri yüzüstü yatıyor 10 aylığız hala yüzüstü Kafasını kaldırıp sağa sola çevirebiliyorsa korkma canım 😊
busraaldemir1485 Hilalkus bebek kendi dönünce karismayacaksin canım o kurtarır kendini benimki 6. Ayından beri kendi dönüp yüzüstü uyuyor hiç ellemiyorum. Doktorlar da kendi dönene kadar yüzüstü yatırmayin diyorlar zaten dönünce elleme rahat ol 😂
Laren Hilalkus 3. Aydan beri falan dönüp kendisi öyle uyuyor doktor kafasını kaldırdığı için sıkıntı olmaz demişti
BelaCivciv Hilalkus Dönebiliyorsa bırakın yatsın, küçük dönemeyen bebekler için riskli yüzüstü uyumak🙃
Deletedmom_16 Hilalkus 7 aylık olmuş daha ne olsun 🤗 başını rahat rahat kullanabiliyordur. Öyle rahat etmiş demek ki. Benimki 1,5 aylıktan beri öyle uyuyor 26 aylık şuan ☺️