Tugce5540 Aşırı merak ediyorum kızlar ya bilet falan ne kadar acaba? Tiktok ta hep karşıma çıkıyor detay verin gari 🤣
Emir123ali Tugce5540 İstanbul da bilet fiyat 45 TL ve gerçekten çok güzel ve duygusal bir filim olmuş herkese şiddetle tavsiye ederim 👍
15520 Tugce5540 valla çok gitmek istiyorum ama çocuklarım çok küçük bırakıp markete bile gidemiyorum bu halleri çok güzel ama asosyallikten öleceğim artık bir an önce meme muhabbeti bitsinde birime bırakıp bi nefes alayım istiyorum inşallah 😧
merveyyoruuk Tugce5540 Kayseri’de 33₺ bende gittim. Gerçekten şahane bir film olmuş vizyondan kalkmadan gidin gerçekten ama çok detaya inmemişler bergenin hayatı daha da acıklı hızlı geçmiş biraz film.
SheShines Tiktokda izledim zaten 😄 Yurtdışındayım çok gitmek isterim ama burda biraz geç sinemaya düşünüyor. İzlemiş kadar olduk 😂
SheShines Tugce5540 Aynen büyük ekranda izlemek hissetmek farklı tabi. Çok hüzünlü bir hikaye zaten inşallah izlemek nasip olur.
Dilos01 Tugce5540 45 TL bilet adana da eşimle bas basa gidecektik kızı kayinvalideme birakip 2 bucuk saat süresi durur mu durmaz mi kararsız kaldık