Prenses21 7 ayligiz kizlar napsam durmuyo icini ceke ceke agliyo bir haftadir boyle delirmek uzereyimmm :(((((
Smehtap Prenses21 3 gündür böyle benimkide. Sanırım gazı var ayaklarını sürekli karnına çekiyo, bazen dimdik yapıyo. Ona yorumladım ben açıkçası. Ve uykuya geçiş esnasında yapmaya başladı hatta
Smehtap Prenses21 aaa bak diş olabilir. Bugün bı arkadaşımdan şey öğrendim bebeğin kafası çok sıcaksa diş çıkaracak demekmiş.. Kendi kızının kafasında aşırı sıcaklık hissetmiş sormuş öyle demiş ona diş çıkaracak diye.. 6 aylık onunkide ve şişmiş etleri de
Ayslcan Diş çıkarıyor olabilir onun ağrısı olabilir atak haftası olabilir yada artık büyüyor çevresini her şeyi keşfetmeye başladığı için siZi kaybetme korosunu yaşıyor olabilir sürekli yanında istiyordur
Smehtap Prenses21 büyük ihtimalle gaz diyecek röntgen çekecek. Çünkü aynı öyle olduğu için gitmiştim kakasını da yapmadı 3 gün lavman yapti rahatlamıştı.
Smehtap Prenses21 e gündür aynı olduğumuz için bende anlam veremiyorum ki.. Atak zamanları herhalde. İnşallah bişeyi yoktur da.
Smehtap Prenses21 kız evet aynıı.. Hatta ben bezini değiştirirken yere koyuyorm sonuçta anammm feryad figan. kaldırıyorum susuyo 😄😄 bence bizimle dalga geçiyorlar.. Seninki memede susuyo mu peki.