Laylaylaylaylom Kızlar gece on iki itibariyle adetim üç gün gecikti bir gün gecikince test yapmıştım negatifti bu sabah yaptım negatifti pozitife dönme ihtimali var mı hem stres hem heyecan oluştu
BulutGunes Laylaylaylaylom geç döllenme olabilir belki bikaç gün daha gelmezse kan verin isterseniz garanti olur
Dilos01 Laylaylaylaylom ya bende Şubat 2 sinde annem gilden geldim geldikten cok kisa bi sure sonra adet oldum temizlendim eşim kendinden pek emin degil olsdabilir diyor bende ne zaman hasta oldum hatırlamıyorum hic bi belirti de yok ama normalde hep ayın ilk haftası olurdum tereddütteyim bende 😂gecen burda da demiştim 1 bucuk yıldır hamile kalmadım geri çekilme ile ilerliyorduk buyuk mu konuştum acaba
Laylaylaylaylom Bugün yine test yaptım yine negatif çıktı ilk hamileligimde gecikmenin ikinci günü silik çıkmıştı o yüzden anlam veremiyorum normal mi bu kadar gecikip negatif görünmesi belki hamilelik yoktur ama belirsizlik garip bir duygu
Laylaylaylaylom Bayan34 ben beşinci gün adet oldum ilk defa bu kadar gecikti geçen ay emzirmeyi bıraktım o mu etkiledi acaba ama bir önceki adetim normal gününde olmuştu hala adet olmama rağmen içimde bir şüphe var
Laylaylaylaylom Dilos01 benim kocam kendinden emin konuşuyor 5. Gün adet oldum ama hala şüphe var içimde