Yusaydef Kızlar bi diyet programına başlıcam ismini vermeyim yasakmış ürünleri aldım burda beni takip edeck olan kadın normalde grup oluyor herkes yediğini.içtiğini oraya atıyor ama kadın grubu 3 gün önce açtığı için beni oraya almıyor ayın 15 inde tekrar açılacak oraya alayım diyor sen yediğini içtiğini at ben Seni motive ederim diyor bu arada kadına bi yazıyorum en aşağı 7 saatte dönüş yapıyor ama bnde hemen almasını istiyorum ilk defa yapıcam motive olmak açısından ne yemek yapıyorlar bende ona göre yapayım diyorum yok diyor çok sinir oldum gece gece ne yapim ne yazim ki o diyeti yapanlar bi akıl verin ya nasıl yaklaşayım
1234___ çok komikmiş vala, acaba kadın sizin yemekleriniz gurupta Kendi yapmış gibi mi paylaşıyor, yoksa neden sizi almasın😁
Yusaydef 1234___ aslında sponsor mu deniyor ne demiyor tam bilemiyorum millet yaptığını atıyor bende fikir olur hemde motive olurm düşüncesiyle hemen al diyorum ısrarla yok diyor diyet yemekleri zaten
Yusaydef Deletedmom_20 aynen çok saçma sen 10 gün bana at diyor gec dönüş yapıyor sabah 11 de yazdım gece 11 de yazıyor bna sanki zorla ben yaptırıyorum
1234___ Yusaydef benim de daha önce öyle gurubum vardı, gerçekten çok verimliydi. sonra bir dengesizle tartışıp çıktım