minnakimm 3 ay 22 günlük 120 ml veriyorum 3 saatte bir az mı bilemiyorum sürekli kusan bi bebek siz ne kadar veriyorsunuz bu aylarda bebeği olanlar 🙏
mehmel54 minnakimm benimki 2 buçuk aylık 120 veriyorum bazen 2 saatte bir istiyor ikincisinde 90 veriyorum aradan 3 4 saat geçerse 120 yapıyorum tekrardan
Aybukeomrrr 1Beybiletto maşallah iştahlı bebek 🧿 bir de geçen bana çok değil mi demişlerdi 3 aya girecek 120 ml veriyorum diye 😀😀
Yaseminfettahoglu Benimde 3 ay 17 günlük gündüzleri 150 CC veriyorum gece yatarken 180 CC gsel uykuya dalsin diye bence az veriyorsun canım
739373883 minnakimm Benim de kızım şuan 7 aylık ama o aylarda 120 veriyordum ve reflüsü vardı çok kusuyordu doktor gaviskon verdi 2 ay falan kullandık çok şükür 6 buçuk aylıktan sonra geçti
Esrasimayy minnakimm merhaba bizim o aylarda 90 120 ml olarak değişiyordu bebekten bebeğede farkediyordur belki bilemiyorum kusması içinde sürekli önlük kıyafet değişen bir bebektik bebelac anti reflü mamaya geçtik şükür düzeldi şuanda da 6 ay 2 günlük
Aybukeomrrr 1Beybiletto tabiki çok değil bebekten bebeğe değişir kimi o ayda 150 170 içer kimi de 90 100 içer 💓 şey bir de doğum kilosu ne kadardı acaba merak ettim 🤗
Esrasimayy minnakimm hippte denedik ama sevmedi onuda kusuyordu bu mama koyu kıvamlı olduğu için yavaş yavaş kusmayı bitirdi kilosuda çok şükür iyi 🙏🏻
Duygu-66-Tumer minnakimm gayet iyi canım. Kızım 4ay 1 günlük. 3 saatte bir belki daha fazla 120 lik içer.
Baby168 minnakimm bebeğin kilosunu 15 ml mamayla çarpın atıyorum 4 kilo 4×15=60 yani 60 ml mama vermek gerekiyor umarım anlata bilmişimdir 🙈😂
Melekanne91 Baby168 aa ilk kez duydum oglum 6 kilo 90 cc ediyor ve bizimki de hep 90 cc icebiliyor emdigi icin anca.vay be dogru dmek fazla icemiyor kusuyor vermiyorm bende