cennetkokulubal Merhaba güzel anneler oğlum 6.5 aylık alt iki dişleri çıktı elimi dokundurduğumda elime değiyor ama daha çok minik görünüyor dişin devamı uzun sürüyor mu çıkması çok huzursuz ortalama kaç günde devamı çıkıyor
Busemertt cennetkokulubal benim oğlum da 6 aylık diş yerleri belli ve şiş ama ele gelen bişey yok çok uzun süredir böyle. Herşeye saldırıyor ısırmak için yavrum çok huzursuz hele geceleri ağlayarak mızırdanarak uyuyor ne kadar sürdü patlaması ya 😞
Nursena0606 cennetkokulubal patlayan dişin gövdesi görününceye kadar huzursuzluk devam ediyor. Bizde yaklaşık 2 hafta sürdü. Dişin uzaması da 1 ay.
EsraZeynep06 Bizim kızın da alt iki dişi cıktı uzuyor ama asırı huzursuz geceleri aglayarak uyanıyor dişe baglıyorum ama bilmiyorum ne zaman gecer acaba
Egebulut Patlamış diş ağrı yapmaz diyor doktorlar ama tam nette bilmiyorum. Yaklaşık bir aya uzar dişleri. Şuan belki başka bir diş çıkartmaya çalışıyordur canım 🙂
cennetkokulubal Egebulut ya diş çıkmış ama çok minik görünüyor hala ağrı oluyor demek ki çok huzursuz :(
EsraZeynep06 Busemertt Busemertt Böyle diş eti beyazlıyor ondam sonra da patlıyor cıkarken böyle agrımadı belki bizim üst dişlerde geliyor olabilir🥴