GoktugUras_mom 40’ınız çıktıktan nekadar sonra regl oldunuz acaba ?? 2 aylık bebeğim var. Eşim korunuyordu ama kaçaklık oldu hala regl de olmadım. Korkuyorum hemen olur mu diye?? 😟
Blackcloud Geri çekilme yapıyorduysanız malesefki hamile kalma riski yüksek ve doğumdan sonra hemen hamile kalmak için bir engel olmuyor ortada tabiki hemen hamilelik olabilir.
Emos01 GoktugUras_mom bende 3 ay olacak doğum yapalı , 40 ım çıkmaya 3-4 gün kala adet oldum 10 gün kadar sürdü az az . Ondan sonraki ay adet günümde azıcık geldi sonrası hep sildikçe bende korktum hamile miyim diye, şimdi yine başladı günüme 5-6 gün var sildikçe geliyor devamı yok ama fena ağrım var kasıklarımda. Emzirme kaynaklı olabilir diyorlar
Mucizem11 Emos01 Merhaba yorumunuzu okuyunca yazmak istedim bende doğum yaptıktan 3 ay sonra regl oldum sonraki aylarda söylediğiniz gibi regl doneminde çok az lekelenme olmaya başladı Dr gittim normal olduğunu söyledi yeni doğum yaptığımız için ve emzirme döneminde olduğumuz için normal sayılıyormus
Mucizem11 GoktugUras_mom bı test yapın onun dışında doğum sonrası bazı kadınlar 1 seneye kadar regl gormeyebiliyor normal ama korunmamıssanız gebelik şüphesi de olur tabi
Emos01 Mucizem11 çok teşekkür ederim içim rahatladı , hormonların düzelmesi zaman alacak gibi. İlk kızımda hiç böyle olmamıştı yine 40 a yakın regl olup sonrakilerde hep çok düzenli olmuştu, 2,5 yıl emzirdim sorun olmamıştı.Düzelir inşallah kısa zamanda