Sedanindenizi Kizlar bebegime hemen hemen hergun tarhana veriyorum cunku cok severek tuketiyor tarhanamizida k.validem yapti kizim icin. Acaba hergun 1 ogun tarhana yemesinin bir zarari olur mu? Bazen kahvalti ogunu olarak bile icine lor peyniri ve yumurta sarisi ekliyorum. Malesef haslama yumurtayi birseye karistirmadam yemiyor🙄 Siz ne sıklikla tarhana corbasi veriyorsunuz? Sebze corbalari ve tarhana disinda fikir verebilcek olan var mi bana?
Irmakprensesinannesi Sedanindenizi yogurt çorbası tel şehriye çorbası balkabagi çorbası yogurt havuc çorbası olablir ben kızıma özellikle sevdiği için yapiorum yogurt lu havuc corbasini
NilAsyaMom Sedanindenizi bebeklerimiz aynı doğumluymuş ben de veriyorum tarhana neredeyse her gün. Bazen kıymalı bazen pirinçli bazen et sulu. Hiç farketmiyor hem lezzetli hem doyurucu hem besleyici. Şifa olsun kuzucuklara 🌸ama ben hazır aldım
Sedanindenizi Irmakprensesinannesi Saydiklarinizdan bir tek yogurt corbasi denemedim onuda yapayim cesit olsun tesk ederim👍😊
Aklimdasin Sedanindenizi merhaba. Benım oglumda cok sever bende sık verıyorum. Yumurtayıda pek sevmez su sekil yapıyorum sabahları. 2dilim bisküvi fındık,ceviz,badem,kuru üzüm kaymak veya labne biraz yogurt biraz muz bazende biraz helva bayila bayila yiyor :)
Sedanindenizi Aklimdasin Ne mutlu benimki tatli sevmedi ya meyveyi sadexe meyve olarak yiyor bebe biskuvisini asla yemedi cevizi corbalara ekliyorum. Meyve ile karistirinca yemedi. Sabahlari omlet yapiyorum lor peynirli. Pekmezi zorla yediriyorum ama corbalara bayiliyor.
ezogelinn Sedanindenizi benim kizimda tarhana çorbasını çok seviyor doktor tarhana çorbasının çok faydalı olduğunu söyledi içine kiyma da koyuyorum haftada 3 kere yiyor onun dışında ezogelin kemiksulu terbiyeli sehriyeli corbada seviyor yumurtayı corbalarina muzuna da karistirabilirsiniz
Sedanindenizi ezogelinn Tesekkur ederim.ezogelin falan yapmadim yapayim artik.malesef meyveyi sadece meyve olarak yiyor ama corbalara yumurta ekliyorum tesk ederim❤