Yagmurasya 5bucuk ayda tadıma başladık suan 8e 1 hafta kaldu asla ağzını açmıyor bunu yaşayan var mı süreç nasıl ilerledi doktorlarınız bir tavsiyede bulundu mu
Beren-2020 Yagmurasya valla karisisnda şebeklik yaparak bile yedirdigim oldu 😃 blw deneyin. Benim kızımda 1 yaşına kadar çorbaları ya da bazı yemekleri sevmezdi ama ben yoğurtla yedirrdim. Öyle verin deneyin
Umay3840 Yagmurasya hemen hemen aynı ayda kızm var ayın 14 inde 8 aylk olck tıpkı sizin bebs gbı agznı asla acmyo deli olcm stresten aglyrm brsey yemyo diye kasgı getrnce agznı acmyo kafasını cevryo kendini geriye atyo
Meryem09 Yagmurasya Ben yaşadım. 5 aylıktı tadımı başladık 6.5 aylıkken ağzını açmadı o kadar sebeklik yaptım yok banamisin demedi. Sonra doktorumuz ara verin dedi hemen 1.5 hafta ara verdim sonrasında kendi yemeğe yeltendi maşallah şimdi yanında birşey yiyemiyorum o da istiyor 8 ay 6 günlük
rua_da_senhora_das_verdades Yaşamadım ama bebekler kendileri yemeyi severler. Blw deneyebilirsiniz. Birde ona ne veriyorsanız sizde karşısına geçip abartarak yediği şeyden yiyebilirsiniz. Zorlamamanizi tavsiye ederim.
Yagmurasya Beren-2020 blw deniyorum agzına götürüyor sonra tükürüyor aynı anda bende yiyorum bana mısın demiyor 😁
Yagmurasya Beren-2020 ilk yogurdu cok sevdi sanırım kaşık istemiyor o yüzden artık yogurtta yemiyor 🤷♂️