Bankacianne34 Mustafaaa Ben çocuk doktorumuza sordum dip boya ve rofleyi. Sorun yok yaptırabilirsin dedi
tugbahy6 GoktugUras_mom kafa derisinden sütünüze geçiyor .. sonra bebek onu emiyor kimyasal kanserojen maddeler sonuçta ..
tugbahy6 1kiz1oglan- kafa derisinden sütünüze geçiyor .. sonra bebek onu emiyor kimyasal kanserojen maddeler sonuçta ..
tugbahy6 Asliissoysal emzirdiği sürece yapamaz dip değil de normal olabilir belki ama dip boya emzirdiği sürece olmaz
Asliissoysal tugbahy6 ben 2 senedir boyamiyorum hamilelik emzirme derken oğlum 6,5 aylık oldu ombre tarzı birşeyler yaptırmayı düşünüyordum bı sakıncası olur mu ? Etrafımdakilerin hepsi boyamış saçını bilinçsiz bir davranış sergilemek istemiyorum
Nehir7778 Ben emziriyorum ve dip boyasıda yaptırıyorum.yani çok çok sağlıklı besleniyorsanız ve hiç paketli gıda yemiyorsanız boyatmayın ama maalesef ben o kadar dikkat etmediğim için boyatmayı tercih ediyorum.
tugbahy6 Asliissoysal ona bakmıştım ben de ombre istedim hatta saçın diplerine gelmiyor sorun olmaz güzel olur 🤣