sadelikhuzurdur Dizideki gibi psikiyatriler var mı gerçekten dinleyen yardımcı olan? Yoksa daha resmi ortamlar mı var
Saripapatyaannesi34 sadelikhuzurdur psikiyatri çok dinlemez ilaç verir yollar ama psikolog konuşur biz eşimle aile terapisine gittik gayet tatlı dilli her detayı dinleyen biri hatta seni karşılıksız sıkılmadan dinleyen tek kişi psikologlar bence 😁
Deletedmom00881 sadelikhuzurdur ben aile danışmanı buldum üniversitede, 20 yıllık bir hoca ve 2 saat dinliyor aynı dizideki gibi ve çok iyi geldi bana ve eşime, pskoloji doktorası yapmış
simiyyy sadelikhuzurdur psikolog dinliyor aslında. Bilinçaltı tedavisiyle uğraşıyorlar yani benimki bana öyle yapmıştı
Zeynep75 sadelikhuzurdur eğer iyi bir ücret verirsen var tabi psikoterapi yapanlar var onlar dinliyor
bombacimulayim sadelikhuzurdur psikiyatristim çok iyi . Dinliyor konuşuyor psikoloğa da gidiyorum ama psikiyatristimden daha çok memnunum. Dinleyenler de var yani
Evrim1906 sadelikhuzurdur doktoruna göre değişir bence canım mesela en basitinden ben devlette doğum yaptım bazı doktorlara soru soramiyor bile insan ama bazıları var ki gerçekten mükemmel her sorduğun soruya açıklama yaparak cevap veriyor