Mualdu06 Merb arkadaşlar kızımda Kanda enfeksiyon çıktı cumartesi günü antibiyotik başladı doktor ne kadar süre sonra tekrar tahlil için gitmem gerekir yardımcı olur musunuz?..
mavisgozlum Mualdu06 canim benim de kizimda kaninda enfeksiyon cikmisti hematoloji bolumune filan mı gidiyosunux yoksa nirmal cocuk mu
Odbjd Mualdu06 Benim oğlum da kanında enfeksiyon vardı bir hafta boyunca ateşi vardı düşmüyor du doktor yatışini yapalım dedi küçük bebeğim var diye yok dedim ilaç verin iğne yazdı antibiyotik 3 gün yapıldı iğne 4 gün hastaneye götürdük çok şükür geçti enfeksiyonu
Mualdu06 Ya varya o kadar gereksiz postları görüp yazıyorsunuz burda sağlık için bişey spruoz kimse bakmıo 🤔
Emiryigit İki hafta sonra sanirsam ilac kullanimi bitsede enfeksiyon degeri anca dusuyormus zaten ilacida 7 yada 10 gun kullaniyorlarya gecmis olsun
mavisgozlum Mualdu06 bizde de olmuştu covid tetiklemisti bizimini de buz 8 gun sonra tekrar kan vermiştik
mavisgozlum Mualdu06 evet canim valla biz ne çektik bu covidden hala iciniz rahat etsin diye ayda bir degrlerine vaktiriyoruz antibiyotik tedavisi bitince bi kac gun sona gotur bence emin ol
mavisgozlum Mualdu06 yok canim gecmedi 20 gun sonunda gecti bizimki yarin tekrsr goturcez baksinlar diye değerleri normale dondu ama bi degeri dusuk ilac da kullanmıyoruz ama bej meyveyle falan sürekli vitamin alsın diye uğraşıyorum bakalim yarin ne dicekler