Balkupum2505 Leventinannesiii benim diyetisyemin parani bosuna çöpe atmis olursun dedi sordugumda tam 1 haftadir diyetteyim 2 kilo vermisim. Daha önce bi kahve denemistim ama gram vermedim
Deletedmom00881 Leventinannesiii len varmı öyle bişey bende beklim burda, göbecik aldı başını gidiyor😢
Badehandeyldz Leventinannesiii doğru olsa bile iradenizi korumazsanız bi işe yaramıyor. Herbalife işe yarıyor çayları var ama kurallar da var
dandiniko Leventinannesiii ben inanmıyorum zayıflama çayı kahvesi taytı zırvalıklarına bana göre hepsi para tuzağı 😏
ozlemikka Badehandeyldz herbalife yüzünden cok kisi hastanelik oldu , kullanmayin. Etrafimdaki herkesi uyarıyorum. Değerleri cok düşüyor
Hfsrmznn Leventinannesiii bende yaklaştım canım yaa 100 e zayıflamak istiyorum evlendiğimde 83 tüm boyum da var o kadar göze batmiyordu ama şuan göbek falan da sarktı kendime baktıkça piskolojim 😬😭
dandiniko Leventinannesiii diyet olabilir. Spora gitme imkanınız varsa sporla destekleyin. Benim imkanım olsa gitmek istiyorum ama bebeğimi bırakacağım kimse yok
Badehandeyldz Leventinannesiii ye bacım can boğazdan gelir🤣 şaka bi yana utanılacak birşey yok sadece sağlığın için düzenli beslenmek yeterli zaten kilo gider böylece
Balkupum2505 Leventinannesiii valla geçen pazar başladim bu gün tartıldım 69la basladim 67 olmuşum kilom pek yok aslinda göbegim icin gittim ciddi farkediyo yani
dandiniko Deletedmom00881 göbek için limonlu su işe yarıyor canım dene. Normal içtiğin bardasın içime bi kaç damla damlat. Yada bardağın içine azcık limon kes koy ben öyle içiyorum suları.
BelaCivciv Leventinannesiii Sanmam yani yardımı belki vardır ama diyet ve spor yapmadan işe yaramaz maalesef
Leventinannesiii BelaCivciv diyetisyene gircem mecburen ona vercem parayı diyet listesindekileri alır yalarim
Minisinannesiii Leventinannesiii ben bi kez almıştım bir isal yaptı ama hem kusuyorum hem isalim verdim kilo biraz içtim ama belim o kadar ağrımaya başladı ki birden zayıflayınca onlar anca metabolizmanın dengesini bozuyo
Deletedmom00881 Leventinannesiii benim eşim kilolu ya bu halimden memnun bebek emziriyorum bide sürekli buz dolabının önündeyim 😬
Deletedmom00881 dandiniko emzirdiğim için henüz bişey uygulamadım, 6. Ayı bekliyorum, teşekkür ederim canım denicem
Deletedmom5447 Leventinannesiii evet doğru arkadasim kullandı iştahını hepten kesmiş yemek yiyemiyormus bende kullancam🤭
Minisinannesiii Leventinannesiii ben internetten değilde aktardan almıştım hepsi aynı değildir heralde ama zayiflatsa kimse spora gitmez herkes içer kurtulur bence