alparslanbaby_ Rezene anason çayı hakkında bilgisi olan var mı?? Bu arada benim bebeğim ( 8 aylık hiç uyumuyor uyku ne bilmiyo resmen bunun için başka bir önerisi olan var mı ne yapabilirim bu çayı önerdiler ama tereddüt ettim )
Tugraninannesi alparslanbaby_ uyku çayı varsa bana da söyleyin lütfen çok ihtiyacım var uyumak istiyorum oğlumu uyuttuktan sonra sabaha karşı 4te anca uyuyabiliyorum eee çocuk sabah erken kalkıyor mecbur bende kalkınca şaftım kayıyor gündür perişanım
alparslanbaby_ Tugraninannesi aslında bu çayı öneren çok var ama ben kararsız kaldım anason bebeklere verilmezmiş benim oğlum uyku uyuduğu yok be gece negündüz
Minikkuzum1999 alparslanbaby_ kızıma doğduğu günden beri veriyorum şimdi arada yine veriyorum bayağ da faydası oluyor hiç zararını görmedim
alparslanbaby_ Minikkuzum1999 genelde herkes karaciğeri yoruyor diyo ve ileriki yaşlarında okul çağında felan rahatsızlık verebilirmiş
Mlkmhrrm alparslanbaby_ emziriyor iseniz ıhlamur ve papatya çayı tüketebilirsiniz ben kahvaltı öğününe başladıktan sonra bir iki kaşık ıhlamur vermeye başlamıştım bizde faydalı olmuştu birde meyveli yoğurt veriyor iseniz elmada güzel uyumayı sağlıyor
alparslanbaby_ Mlkmhrrm ıhlamur denedim içmedi dut kurusu da dediler ama benim oğlum ne emiyor ne düzgün şekilde ek gıda yiyor doktora götürüyorum normal diyi anlamadım gitti
Ozlmtss Mlkmhrrm benim oğlum 10 aylık doğduğundan beri rezene veriyorum, hala ara ara içiriyorum hem rahatlık veriyor hemde uykusunu getiriyor doktorumuzda verebilirsin demişti içinde şüphe varsa sen iç sütünden geçer zaten
Minikkuzum1999 alparslanbaby_ orasını bilemem ama ben kullanıyorum eskiden beri kullanılırmiş yani bebeklere
dandiniko alparslanbaby_ papatya çayını içirebilirsiniz aslında. Tabi ayına uygun mu bilmiyorum bi bakın. Çok gÜzel uyku yapıyor
Efeninanasi alparslanbaby_ yok anamm ya tabı rahatlama oluyordur belkı ama oyle bir uyku yapmadı benım bebeme daha çok beni gevşetti😀