Dün 1 yaşına girdi kızım ama 2 haftadır belki de 3 haftadır gece uykuları çok bozuk normalde 9 de uyurdu sabaha kadar çok kez uyanırdı emerek uyuyor mızırdanır memeyi verince susardı uyumaya devam ederdi ama son zamanlarda 9 da uyumuyor öğlen uykusu her zmaanki gibi aynı 2 uyku yapıyor toplamda 3 3.5 saat uyuyor 12 de 1 de uyuyor gece sabahta 10 11 gibi uyanıyo normalde dediğim gibi 9 da yatar sabah 7-8 arası kalkardı şimdi 9 da yatırsam bile 15 dk sonra yarım saat sonra uyanıyo asla uyumuyor ayagımda sallıyorum kucağımda sallıyorum emziriyorum ama yok ben napıcam bi kendime ayırdıgım akşamdı oda kalmadı artık ve 12 1 e kadar ayaktayım sabah 7-30 da kalkarım sabah a kadar da kızım sürekli mızırdandıpı için bende sürekli uyanıyorum nasıl bi çözüm bulmam lazım bilmiyorum bana yardım edin geçici bi durum mu bu yoksa böyle devammı edecek çok yorgunum artık ve 1 ay erken dogdu şuan 1 yaşında ama dogması gereken tarihte dogsaydı 11 aylık olacaktı 1 yaş uyku gerilemesi 1 yaş atak için söylüyorum erken değilmi henüz