JackDaniels istanbullugelin34 Yani oturmasa daha iyi aslında. Kalça ve omurilik sağlığı açısından 5.5 aylık öneriliyor🙏🏻
Bebegimm1 istanbullugelin34 4.ayina yakin baslamistim doktor bebek hazirsa kisa sureli kucakta oturabilir demisti
istanbullugelin34 Bebegimm1 baya erken baslamissiniz sizde benimki ni 4 aylik olunca ablam oturtturmaya başladi onda öncede arada oturtuyodu gerci kucağinda sırtından tutup 😂
Suleasya istanbullugelin34 bebek hazırsa yani kendini kaldırmaya falan çalışıyor ise olabilir tabiki . Bende o zamanlarda başladım. 6 aylıkken desteksiz kısa süre oturmaya başlamıştı
pilavustutavuk istanbullugelin34 bebek hazirsa ,oturunca mutlu oluyorsa fizyoterapist 4.5 ayliktan itibaren gunde toplam 5 dk yi gecmeyecem şekilde baslanabilir demisti.
istanbullugelin34 pilavustutavuk mutlu oldugunu nasil anliycaz ki zaten kucakta hafif yatik duruyo hep
ArdenElif Benim oğlum 4 ay 12 günlük doktorum 4 aylikken başlattı oturtmaya günde 5 6 defa 2 3 dakika oturtuyorum.doktor bu şekilde sirt kasları daha iyi gelişir 6.ayda hazır olur dedi oturmaya
pilavustutavuk istanbullugelin34 benim çocuklar hep oturma hevesindeydi. Oturunca cok güleç olurlardi. Aglamazlardi yani 😅
Bebegimm1 istanbullugelin34 4.ayina bile zor dayandi daha erken gostermisti belirtileri de 4.ayina yakin cok kisa kucakda baslamistm doktor da hazirsa oturt diyince devam ettirmistim 😁
Bebegimm1 istanbullugelin34 ellerinden tuttugumda kendini kaldiriyordu ve yattigi yerden de kendini kaldirmaya calisiyordu