Drucelis Arkadaşlar bebeğim 6 ay 3 günlük dün ek gıdaya başladım bugün bebeğime gogly nin pirinç unlu sütlü maması var ya kutulu onu verebilir miyim daha yeni geçtik ya ek gıdaya sormak istedim
Cicegiburnundaanne Drucelis pirinc ununun hic bi besin degeri yok bence vermeyin once yogurt sebze puresi tattirin bagirsaklari yorulmasin hemen
Oaoa Drucelis kesinlikle Cicegiburnundaanne arkadaşa katılıyorum hiçbir besin değeri olmayan kof kilo aldıran şeyler yerine sebzelere yönelebilirisiniz.Hangi tarife neye baksam pirinç unu yok irmik.Bence biraz daha araştırın derim
Ezelim Drucelis ben kullanıyorum kızıma içine bide meyve rendeleyip koyuyorum bide bı kaç tane bebe bisküvisi koyuyorum muhallebi olarak severek yiyor
Seydameva Drucelis 6.ayda denedim ben bi kaşıktan fazla asla yemedi ☺️ Arı mama hero babyde dahil hiç birini yemedi ☺️
Drucelis Cicegiburnundaanne dün yoğurtlu şeftali püresi verdim zaten bugün patates havuç haşlayayım o zmn peki haşladığım patates ve havuçun ne kadarını vermem gerekli 1 öğünde
Cicegiburnundaanne Drucelis ilk gun kasigin ucuyla tadina baksin sonraki gun tatli kasigi kadar yerse verin 3.gun 1 yemek kasigi yiyecek kadar zamanla arttirilmali yemiyosa daha sonra tekrar deneyin.keyfine gore oluyor bazen misal benim kiz guzel yer normalde bazi gunler hic istemiyor
Drucelis Ezelim saolasın yani sen ilk günlerde bile verdin o zmn hımm bizimde ek gıda da 2.günümüz ya ... günde kaç öğün verdiniz
Ezelim Drucelis 6. Aydan itibaren kullanılıyor zaten. Akşam uykusuna yatmadan 2 saat önce falan yediriyorum bazen tok tutsun diye
Deletedmom115 Drucelis Marka olan tercih etmemen tavsiye ederim onun yerine hero baby, bebelac gold yada hipp alabilirsin
Sedaaay Drucelis ben veriyorum googly değil ama başka marka çok seviyor bir kaç kaşık maması aldım iyi oluyor değişikli veriyorum
Egecim Drucelis pirinç ununun hiçbir besin değeri yok fos malesef sebzelerden denetin yada çorba yapın
Toprakbey Drucelis canım verme hemen ben çok zorda kaldığımda sadece pirinç unu ve meyve koyuyorum içine. Daha deneyeceği çok gıda var bence onları ver. Taze fasulye çorba havuç kabak vs haşla zeytinyağla ez çatalla çok pratik.