Brcklc Elimde bebeğin ufakken aldığım Aptamil mama var gece maması olarak pirinç ununa katsam ilikken olurmu bı sorun cikarmi bilginiz varmı
Ozge251021 Brcklc açıldıysa mama kullanamazsın küçükken aldım diyorsun mamaların tarihi 4 hafta açıldıktan sonra
Rika Brcklc acilmis mamayi 4 hafta icinde tuketmezse bebeginiz cope atin. Sorunuzu anlamadan yanitlamislar. Bebeginiz zehirlenir.
Brcklc Ozge251021 bu son kullanma tarihi 7 2022 yazıyor ama ben dört aylıkken almisdim şimdi 11 ayligiz
Lololiya Katabilirsin benim bebeğimde biberon sevmedi devam sütünü mamaya koyuyorum bir kaşık doktora sordum için rahat olsun
Rika Lololiya bebek 4 aylikken almis mamayi, suan 11 aylikmis. Mamalar 1 ay sonra cope atilir agzi aciksa. Cocuga ya bi sey olsa? Gecen acik kalan ustunden aylar gecen mamadan yiyen bebekler öldü, gormediniz mi haberlerde.
Ozge251021 Brcklc bende diyorumki agzını açtıysan son kullanma tarihi bir halta yaramaz çöp onun yeri agzı açık mama 4 aylıkken aldığın bir mamaaa çöpe atılır şuan bebegin 11 aylık diyorsun o mama çoktan bozulmuştur mutlaka 4 aylıkken aldıysan ve kullandın geri kaldı çöpe atmalısın bebeğini zehirlersin hiç mamaların üzerinde yazanı okumak aklınıza gelmiyormu ya
Lololiya Rika ben yazdığımda o açıklamayı yapmamıştı mamanın açıldıkdan sonra bir ay ömrü olduğunu bilmeyen anne yoktur diye düşündüm tabiki çöp o mama
Brcklc Ozge251021 Aptamil üzerinde yazsa sormazdim zaten demi Bieberon maması bu kaşık maması değil ayrıca bilsem niye sorayım size zaten vermedim tereddüt ettiğim birşeyi yapmam sordum bitti gitti tamam dovceksin nerdeyse ya alla allaa
Yusaydef Brcklc Kesinlikle vermemen lazım biberon mamasını eğer açıp kullandıysan daha sonra kullanmadayısan onun yeri çöp Allah korusun çocuğu zehirlersin canım 1 ay içinde tüketilmesi lazım