Kuzucukumsu Bebeğim 7 aylık. Ailece covid geçirdik sütüm çok azaldı. Öncesinde çok iyiydi. Bira mayası Tavsiye ettiler. Aranızda kullanıp sütü artan var mı
Yeniaanne Kuzucukumsu solgar b12 kullandım tavsiye ederim yemenize içmenizede dikkat edin çok geçmiş olsun
Aalya Kuzucukumsu kullandım artış gördüm gunde ıki kez içmeme rağmen .normalde üç kez içiliyor ikişer tane
Elifmoms Kuzucukumsu boza tavsiye ederim bende anne sütü artırıcı vitaminler işe yaramadı her akşam bir bardak boza içip üstüne 2 bardak su içiyorum sabaha dopdolu gögüsler. Bir de siz gün içerisinde de birazcık içebilirsiniz.
Merialp Kuzucukumsu benim kadin doktorum, alkolsuz bira tavsiye etmisti sut icin.. ama hic denemedim kokusunu bile kaldiramiyorum 😅
Ays0 Solgar b12 kullanıyorum. İçinde bira mayası ve b12 var emziren anne takviyesi diye geçiyor. Düzenli kullanımda iyi geldi. Imom latte diye de vitamin kullandım o da gayet iyiydi
Ays0 Kuzucukumsu hayır değil bira mayası arpa mayası. Solgar marka vitamin b12 ile beraber kullanmış bu mayayı