Prensimmm52 Annesare normal hatta ön dişlerden önce köpek dişlerini çıkaranda var dişlerde sıralama yoktur
Asl90 Annesare normal canım diş sırası önemli değil. Benim oğlumda önce üstleri çıkardı sonra arkaları baya ters çıkardı yani sorun yok.
Seyyid_Ali_2021 Annesare 8aylık oldu oğlum bugün 4.ayda çıkardı 2tane alttan iki tane üstte kesici dişleri sonra aşağıdan tekrar 2tane karma karışık 😄
Minikyavrum755 Annesare benim oğlum da öyle 9 bucuk aylık olcak 4 tane üstte 1 tane altta var cok tuhaf cıktı yani
Seyyid_Ali_2021 Annesare aman karışık çıkarmış yerli yerinde çıkarmış ne farkeder hepsi yerini bulucak ben o değilde 4.aydan beri kollarım hissini kaybetti uyku hariç hepppppp kucağımda 🥴🥴🥴🥴 8ayda 7tane diş ne zorluklarla çıktı.. anaaa Yorgunnn😄😄
Hamza5353 Annesare normal bir durum ben yaşamadım bebeğimde ama komşumuzun kızı ilk önce üst dişleri çıktı köpek dişleri alt dişler sonra cikti
Hamza5353 Benim oğlumun da önce alt iki dişi çıktı sonra üstte yan kesiciler çıktı orta iki diş baya sonra patladı vampir gibi geziyordu 🤣 doktor bile şaşırdı ne kadar garip çıkmış diskeri diye🤣