Rumeysa1609 Kızlar kabin boy küçük bebek arabası alacagız kararsız kaldık baston tarzı mı alsak yoksa küçük kare olanlardan mı alsak diye. Ben xiaomi mitu kabin boy olandan istiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var
Serife00 Rumeysa1609 xiaomi mitu kabin boy Bütçen müsaitse alabilirsin bir kaç muadili var onlarda hemen hemen aynı fiyat hatta bir tık üstü ama güzel arabalar chicco ohlala 2 de alabilirsin kullananlar çok memnun
Rumeysa1609 Uçakta da kullanılacak bir bebek arabası istiyorum baston tarzı olanlarıda uçaga alıyorlar mı
Teemo07 Rumeysa1609 bunun siyahı bendeki. Tek olumsuz özelliği tutma kısmı yön değiştirmiyor. Siz üst kısmı çıkar tak yaparak değiştirebiliyorsunuz. Kraft time x travel ismi.
Rumeysa1609 Teemo07 travel sistem var ilk doğdugunda kullanmam için almıştık ama artık büyüdü ve bu travel sistem büyük ve agır geliyor heryere de sıgmıyor o yüzden kabin boy arıyorum
Rumeysa1609 Muzik aay kalp kalbe karşımı desem şimdi yoruma yazıyordum hamilton kullanan var mı fiyat performans açısından herkes memnun diye
Muzik Rumeysa1609 Bendeki Hamilton R1 kesinlikle mükemmel çok hafif kullanışlı,travelden sonra aldım ben de iyi ki almışım dedim.Çünkü aşıırı güzel başka marka bakmayın bile🥰