Saricizgilibeyazev Kızlar önerdiğiniz uygun fiyatlı var mı ?? Uçmuş yA buna bukadar para vermekte insanın canını sıkıyor . Yok mu şöyle uygun sızdırmayan . Site vs
-erCansu- Saricizgilibeyazev benm regl bittikten 5 gün sonra bida oldm hazırlıksız yakalndm bimden almıltm scarlet jshsj vala çok bgendm
Ruv Saricizgilibeyazev hem pahalı hem kimyasal o yüzden kendim yıkanabilir ped kullanıyorum hem tasarruflu hem de sağlıklı
Alminazli Bim yada slppy genelde marketlere indirimli gelio hemen aliyorum onun bile ucuzunu ariyoruz vay halimize yaa
-erCansu- Saricizgilibeyazev 5 tl kız çok ucuz 🤣 yani bidakıne ondan alacagm normalde kotexten başka takamıodum
Minik_kusummm Saricizgilibeyazev bimin scarlet pedi der susarım aşırı memnunum ve cok uygun diğerlerine göre gece için olani alıyorum ince ve rahat
Morusevenanne Saricizgilibeyazev ben peddon diye bi marka buldum regl külodu sadece onu giyiyorsunuz ped vs yok yogunluga baglı olarak değiştiriyorsunuz ben denemelik 1 tane almıstım 2 tane daha alacağım bayıldım ya o kadar rahat ki. Yıkayıp evin içinde kurutuyorum o kadar. Bi daha da ped almıcam düşününce çok mantıklı
PortakalliKahve Saricizgilibeyazev sleppynin toplu paketlerinden alın indirimde oluyor trendyolda bazen. Ben 1.5 sene önce aldım hala bitmedi 🙊
Ruv Saricizgilibeyazev Instagram da mnelam ve naturalbebestore var hem yıkanabilir bebek bezi hem yıkanabilir ped ben kendim dikiyorum kullanıyorum tvsiye ederim
Nrkzy Saricizgilibeyazev molped kullanıyorum indirimlerde bir sonraki ayın pedini de alıyorum daha uyguna geliyor
Luna_woman Saricizgilibeyazev Bende bu kez bim kullandım beğendim memnun kaldım.5 küsür gibi bir fiyatı vardı.Kişisel bakım da yapamayacağız bu gidişle insanın deodorant alası gelmiyor.