Hilaalhepp RuzgarMommys ya bende xioamiye bakıyorum günlerdir ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremedim
Hilaalhepp RuzgarMommys Hamilton alacaktım ama biraz ağır olduğu için tek başıma olduğum içimin vazgeçtim ondan
RuzgarMommys Hilaalhepp Evet bende hafif diye hosuma gitti e bebek e gidip incelicem yani fiyat performans olarak memnun olanlar var epey
RuzgarMommys Hilaalhepp Hamiltondan herkes bahsettiği için baktim videosuna güzel görünüyor ama cybexten falan bile.daha pahali olmasina inananadim 7bin diyor
Hilaalhepp RuzgarMommys e bebekte 2.200 civarıydı Hamilton ama benim için en büyük özellik hafif olması bu yüzden chicco yada xioami arasında kaldım 😏
RuzgarMommys Hilaalhepp ben başka modele baktim heralde Evet benim içinde hafif olsun bide iste sağlam olsun ön barı olsun tenteligi kapali olsun güneş gelirse oğlum çıldırır :/
Hilaalhepp RuzgarMommys chicco hepsine uyuyo işte bende xioami mi alsam bunu mu alsam bilmiyorum kafam çok karışık 🥴
Hilaalhepp RuzgarMommys chicco da var gördüm şimdi gidip bakarsan bana da haber ver ona göre alayım yoksa bu kafa karışıklığı beni öldürücek 😀
RuzgarMommys Hilaalhepp ya valla bana kalsa hepsini deneyip bakip alcam ama gamsiz kocam aman ne acelesi var diyip erteliyor yoksa bugün e bebekteydim 😂 Haber vercem canım aklimda
Hilaalhepp Rubab_Mommy canım ben bebek arabasını sormuştum ya ahahahahah kuzum benim yerim seni çok güldürdün beni iyimi hahah 😀😀