Denes 20 günlük bebeğim doğduğundan beri dıskısını püskürterek yapıyordu annemler bagırsakları temizleniyor diyordu iki gündür acık yeşil yapmaya başladı benı emerken püskürtüyor alttan resmen normal mı bu arkadaşlar kontrolümüz yarın
Rahimeeee Denes merhaba benim bebeğimde 28 günlük feci halde ses cikarark kakasini yapıyor doktora goturdum normal dedi gazini atıyormuş öyle kakasi beyaza dönüşmediği sürece sorun yok dedi eğer sırtından taşıyorsa kakasi ishal olmuş olabilir 😊
Ahsenimltm Denes cok normal canim bizimki de oyleydi yesil olmasida senin yedikelerinin renginden olabilri ben kabak yiyince yesil oluyor mesela . surekli yesil olursa endiselenebilrisin ama arada onemli degil. Sut alerjisi mukuslu ve kanli ishaldir endiselenemeyin bosuna
Denes Rahimeeee beyaz deil sarı hatta bazen acık yeşil oluyor Ewet ishal gibi çok sıvı yapıyor sorun olur mu ishal olması acaba
Rahimeeee Denes bende başta ishal sanıyordum çok cıvık ilk bebeğim tecrübesizim hemen hastenyae goturdum doktor kakasina bakti ishal deyil dedi sırtından taşımadığı sürece sorun yok dedi ama için rahat deyilse doktora götür veya sağlık ocağına ebeye göster kakasini 😊