Maral_sultan Merhaba bayanlar bebeğim 4 aylık ama ne kendi evimizde ne de kaynanamlar da uyumuyor ikimizin evi hariç her yerde sürekli uyur kalkmaz annemler de dayımlar da vs. Anlamış değilim gerçekten bu durumu yaşayan var mı
UzayliOzge Maral_sultan 5. Aydan sonra geçiyor fakat benim bebeğim 6 aylık başından beri uyumuyor. 10 dakika uyuyor gün içinde en fazla toplam 2 saat uyuyor 😆
Deletedmom_21 Maral_sultan uyku duzeni ve uyku rutini yapin o sekilde alışırlar bebekler rutini severler
Deletedmom_21 Umutunannesi_65 sabahlari ayni saatte aksamlari aynı saatte yatirmalisin canim sabah en gec 7.30 da kalkmali aksam uykusuna en gec 19.30 da yatmis olmasi lazim ne kadar erken kalkarsa mutlaka oglen uykusu yapar atiyorum bebek sabah 10 da ilk uykusu yaptiysa diğer günlerde de hep 10 gibi sabah yatirmalisun uyku rutini de iste odasinda altini değiştirmek uyku tulumu giydirmek kitap okumak ninni soylemek banyo yaptırmak gibi bunlardan birini seçip her gun aksam yatmadan once onu yapin ilk bas zorlanabilirsiniz ama hemen adapte oluyor bebekler
Deletedmom_21 Umutunannesi_65 4 aylik verme canim 4.ay atagi var 5 aylikken ver daha hemen alışır şimdi sıkıntı yasarsin 6 aylik canim
Umutunannesi_65 Deletedmom_21 yaa evet dün 4 aylık oldu aşırı huysuz 5 aylık olsun başlicam o zmn. Çok sağol cnm. Bebeğinle sağlıklı günler dilerim 🌸
keremiko8024 Umutunannesi_65 6 kasımda mı doğdunuz aynı gün benim oğlumda atak ne bela bişeymiş mahvetti bizi de ben kundak yapıyorum öyle uyutmaya geri döndüm elini yüzüne gözünw sürmüyor daha iyiyiz bugün tavsiye ederim eller açıksa dikkat dağılıyor ve uyku kaçabiliyor
Ozge251021 Maral_sultan harika haftalar uygulamasını satın aldım orda öyle söylüyor atak haftalarını vs
Umutunannesi_65 keremiko8024 5 kasım da doğum yaptım canım. Kesinlikle katılıyorum doğduğu günden beri kundakliyorum. Uykusu daha uzun sürüyor. Aşı yaptirdin bugün?