kkgamze Merhaba Umca damla kullanan var mı aramızda memnun kaldınız mı ya da yan etki gözlemlediniz mi?
DerenDuha kkgamze ben yıllardır kullanıyorum canım çocuklarıma eşime kendime hep bulundururum çocuklarım grip olacağı anda mamasına suyuna katıp veriyorum hemen toparlıyorlar yan etkisi olmadı on numara kullanmanızı tavsiye ederim
Nscaslan34 kkgamze ben 1 senedir düzenli kullanıyorum çok hasta oluyodu artık hasta olsa bile anlamıyorum o kadar iyi bagisikligi
Merve97 İnsta annelerinde çok gördüm ve çok memnundular faydasını gördüklerini söylüyorlar. Yan etki bahseden olmadı benim gördüğüm ama her bebek farklı
esrefiMahlukatAnasi DerenDuha nereden temin ediyorsunuz? Merak ettiğim br konu benim de ama araştırmadım hiç.
kkgamze DerenDuha çok teşekkürler içinde alkol olduğu için biraz tedirgin oldum o yüzden sormak istedim
DerenDuha Zeynep-mina12 3 yaşındaki kızıma 10 damla 10 yaşındaki oğluma 15 damla ben yada eşime 30 damla canım
Tgctncr O kadar mükemmel bir damla ki ben sürekli kullanıyorum domuz gribinde doktorumuz vermişti. Grip olduğundada hemen veriyorum çok hafif atlatmasını sağlıyor ki zaten temiz ve doğal içerikli. Anne baba olarak sizde kullanabilirsiniz