SerraSeyda Kızlar 5 aylık bebeğim var beslenmesi çok düzensiz. Siz günde kac kez mama veriyorsunuz, kaç saatte bir açıkıyor? (Emzirmiyorum sadece mama ile besliyorum)
Gizem_Teo Merhaba o aylarda doktorumuz 4saatte bir beslenmesini söylüyordu. Gece kendisi uyandığında veriyordum
SerraSeyda Gizem_Teo bizim doktorumuz artık 7 8 saat durabilir dedi ama kızımın günü gününe uymaz bazen 220 ml yer bazen de 100 ml bazen üç saatte bir ister bazen saatlerce yemez
Ayazcik Benim bebeğimde 5 aylık iştahsız ben mama yapıp vermesem acıkmaz ağlamaz verince de yemiyor zaten çok yıpratıcı
SerraSeyda Ayazcik benim bebeğim de çok dengesiz bazen çok güzel düzenli üç saatte bir yer bazen de saatlerce yemez ve ben yapıp versem bile yemez mesela dün en son 8 de yedi bidaha yarinsi gün 11 de beslendi günü gününe uymaz o saat içerisinde yapar veririm yine ama 30 40 ml yer daha da yemez
SerraSeyda Elifkskl sürekli aynı düzende mi biz bir türlü düzen otutturamiyoruz sürekli saat aralıkları ve ml derecesi değişir
Elifkskl SerraSeyda genelde bu şekilde ama daha erken acıkırsa 2 saat de oluyor ama bu sefer biberonu dibinde bırakıyor o yüzden 3 saat de vermeye özen gösteriyorum gece de kendi ne zaman uyanıp isterse o zaman veriyorum genelde 2 kez uyanıyor
SerraSeyda Elifkskl biz bu aralar gece 2 bucukta uyanıyoruz ama yemiyoruz 4 lerde uyanıyoruz yine yemiyoruz allak bullak oldum artık mama dökmekten de helak oldum dünyanın parası