aylizinannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm Ben daha biraz önce aldim insallah banyodaki su lekelerini giderir
Winnithepooh SeninAnnenBirMelektiYavrm aldim cesme vb patlatıyor ama c3sme ağzında olan kireçlenme çıkarmadı anlamadim neden kokusunu seviyorum banyoda kalıyor 1 gün boyunca 😆
SeninAnnenBirMelektiYavrm Irmakefe ben cılıtbang kullanıyorum da oda cok kötü kokuyor bide çok pahalandi
Winnithepooh SeninAnnenBirMelektiYavrm onlarda başka ürünlerle karışınca porcoz falan bir kere zehirliyordu beni artık korkuyorum kullanmaya 🤢
Mervexxx SeninAnnenBirMelektiYavrm sarı güçten çok daha iyi ve kokusu çok hoşuma gidiyor sarı gibi ağır değil
mekikkk Bende hiç memnun kalmadım sarı güç gibi mucizevi bişi bekliyordum alırken kshdk duşa kabindeki su lekelerini bile çıkarmadı🙄
Saitkereminannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm kokusu kötü ama pırıl pırıl yapıyor memnunum pratik oluyor
Elifinci17 SeninAnnenBirMelektiYavrm kokusu cok yoğun parfümü ertesi gün bile cıkmıyor sıktıgım yerden kokusu sevmedim kokusunu zaten. Ama ben aşırı memnunum pırıl pırıl yapıyor parlatıyor kireç falan bırakmıyor.