gulenadam tam olarak diş sıkıntılarınız ne zaman başladı kaç gün sürüp diş çıktı. Oğlum 6,5 aylık ama son günlerde çok huzursuz uykuya zor dalıyor çabuk uyanıyor geceleri gündüzleri de öyle. Dişten mi acaba ?
Brcklc gulenadam disden dur ilk çıkan ve azı disler zorlar iki yasa kadar devam dış serüveni ama hep değil dönem dönem cocukdan çocuğa değişiyor.bence her akşam diş jeli sürün çocuğunuza rahatlasin
Sumeyye54 gulenadam benim oğlumun 3 aylıkken başladı ağzının suyu akmaya 7 aylıkken alt iki disini cikardi şuan 21 aylık hala devam ediyo gece uykuları çok dengesiz habire uyaniyo gündüz uykusu desen yarim saat falan bütün dişleri çıksada rahatlasam diye ümit ediyorum rabbim başka dert keder vermesin hem benimkine hemde tüm yavrucaklara❤❤
gulenadam Brcklc ama dişten olduğunu anlasam tetagil kullanacağım ama dişten mi emin değilim doktor anlar mı acaba ?
Brcklc gulenadam anlar elbette ama şöyle birşey var tetagil şuan almaya gerke yok okadar para verip jeli al sur rahat uyursa bilki disden ozaman alırsın cnm
gulenadam Brcklc jeller zararlı diye duydum doğru mu ? Siz hangi marka kullanıyorsunuz neden zararlı ki ? Tetagili ne zaman kullanılıyor erken mi ? Bide jel sürünce eğer diştense huzursuzluğu geçiyor mu
Brcklc gulenadam ben calgel sürdüm jel zaten hepsi zararlı doktorum bunu onermisdi dilersen zeytinyağına karanfil ekle beklet dolapta organik oalrak onu surebilirisin ama ben etkisini görmedim görenler var.bence kesinlikle disden cikarticak sanırım.tetagil erken diye demedim okadar para verip almana gerek yok önce bir dene disdenmi huzursuz bu bebek eğer öyle ise alirsin demek istedim cnm
gulenadam Brcklc tmm cnm sağol diş jeli alayım. Dişten mi sence peki çıkarması ne kdr sürer henüz ortada bişey yok bi an da mı çıkıyor
Brcklc gulenadam bizimde altibucukda başladı huzursuzluk başta anlamadım kulagini eline götürüyordu arada geceleri hickiriyor iç cekiyordu neden bilmiyordum Dr gittik görünürde disde yok dedi annesi cikarticak bu huzursuzluk ondan galiba jeli verdi gece ağlayınca emzigine bulaştirdim baktım kesildi bı müddet sonra huzursuzluğu sonra bianda altta çıktı iki tane arka arkaya aradan bı ay geçmedi üst tarafta başladı bir iki derken patladı çoğu.bu dönemde hep jel sürdüm rahatladi
gulenadam Brcklc AA evet bizimki de kulağına götürüyor elini mama içerken kafasıyla çok oynuyor iştahı da azaldı gece inleyerek uyanıyor iç çekiyor. Diş ten mi yani
Brcklc gulenadam evet diş ağrısı kulağına vuruyirmus annesi eli kulağında onbeş güne bı ay içinde çıkar merak etme sürmez bile hayırlı olsun 🤗
Brcklc gulenadam bide iri dişli benim oğlum ağrısı daha fazla olur dedi doktor acı bebekden bebeğe göre değişiyor kimine ateş yapar kimine kulak ağrısı kimi yemez kimi iç çekerek uyanır bizde ateş harici hepsi vardi
Brcklc gulenadam yok bizde yaomadi zaten hergun baktım ateşine olcerle bence yedinci ayında çıkar peşpeşe iki tane