Bebekolll Mac minaralize fondoten kullaniyorum 6 7 senedir mukemmel isiltili nemli rengi cok uymustu ve dogal duruyordu artik uretilmiyor sanirim estelauder aldim yuzumde senelerdir cikmayam egzamayi azdirdi yuzum asiri hasas ve kuru kulandiginiz memnun kaldiginiz urun varmi bu arada daha uygun fiyatli bisey ariyorum 250 300 lira olan mac suan 500 lira almak istemiyorum acikcasi mac materwight belki altenatif olabilirdi ama fiyatan dolayi almak istemiyorum yine mineral dogal hasas ciltler icin olabilir 300 en fazla vermek istemiyorum fazlasi biraz israf mis gibi geliyor ki cok fazla suren bi insan degilim tarihi gecene kadar kulaniyorum 2 sene falan gidio yani 😁
tekboynuzluat Bebekolll bütün fondötenleri deneyen biri olarak flormar beyaz kapaklı ve loreal true match çok güzel birde köpük fondöten var essence’nin o da çok güzel küçük ama çooook uzun süre gidiyor ve çok iyi kapatıcı
Bebekolll simiyyy yuzumde cok kusur yok yanlis bole cokta makyaj yokmus gibi durmasin yani baska fondoten almiyacam ozel biyere giderken flanda surecegim bisey olsun istiyorum ☺️
Prensmother Eğer kuru cildin varsa MAYBELLINE AFFINITONE fondetenini şiddetle öneriyorum. Hem kapatıcılığı çok iyi hem renk tonunu eşitliyor, hemde cildi nemlendiriyor. Yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim😊
Bebekolll SGeceC daha sivi formlu bide isiltili olsun istiyorum nemlendirici surdugum halde cogu fondeten putur putur duruyor yuzume yapisiyor sanki agirlik varmis gibi 🙏☺️