Seydasya Kızlar bebeğiniz kaç aylık ve günde kaç dakika tummy time/karın üstü egzersiz yaptiriyorsunuz? Kaç defa yapıyor ve aralıksız kaç dakika duruyor? Dakika tutuyor musunuz 🙂
Yenidoganbakimi Seydasya doğduğundan beri yapmaha çalışıyorum ama hiç sevmiyor hep ağlıyordu bende zorlamadım🥰 şimdi 3 aylık olduk altını emzirme yastığıyla destekliyorum etrafı keşfetmek görmek istiyor zaten kafasını bir oraya bir buraya döndürüyor oyuncaklar koyup oynatıyorum baya kalıyor rekorumuz 25 dk falan sanırım sıkılınca kaldırıyorum hemen🥰
Mavis34 Seydasya benimki 4bucuk aylık oldu hic sevmiyor tumy time. 3 aylıkken 2 dk durmuyordu. 4 aydan sonra bir 10 dk durmaya başladı günde 1 2 kez yapabiliyoruz. Ben sırt üstü yatıyorum onuda yüz üstü olacak şekilde üzerine yatırıyorum öyle baya vakit geçiriyoruz goz hizasına oyuncaklar koyuyorum onlara bakıyor etrafa bakiyor
Hilal-95 Seydasya doğduğundan beri yapıyorum ama hiç sevmıyordu şuan 3 ay 19 günlük 3.aydan snra alıstı yastıkla sevıyor bide karşısına oyuncaklar diziyorum ışıklı felan ilgisini çekıyor 10 dk duruyor snra sıkılıyor gündelik tekrarlamaya calısıyorım bide oyun matı aldım onun üzerinde de durmayı seviyor yastıksız😀
Latiko Seydasya doğdupundan beri yapıyorum şun 9 haftalık 3-4 dk duruyor bazen öyle dururken uyuya kalıyor ☺️
Seydasya Yenidoganbakimi Allah bağışlasın maşallah 🥰🥰 bizim kız da yastık koyduğumuzda sorun çıkarmıyor pek ama düz zeminde Max 8 dakikaya ulaştık 🤣 ağlıyor ve 4 aylık 😁
Seydasya Mavis34 dediklerinizi ben de uyguluyorum ama akrep burcu oldugundan midir nedir zor kandiriliyor 😁
Feyzanne Benim kızım da hemen ağlıyor 1.5 aylık ama zaman geçtikçe daha uzun durmaya başladı dk tutmadım ama. Emzirme yastıgının üstüne kouıp onune zeka kartları dizmiştim uzun durmuştu baya ama kafayı uzun süre tutamauınca mıdır nedir sıkılıtor
nelmali Seydasya dogdugundan beri en fazla 2 dakika durdu hic sevmedi simdi de 5 aylik biraktigimda hemen dönüyor yine yapmıyor 🤦🏻♀️
Seydasya nelmali dönebilmesi güzel ama 😁 bizimki de 4 ay 5 günlük popoyu yukarı kaldırıyor ama dönmedi henüz
nelmali Seydasya o zaman benimki hic dönme belirtisi vermiyordu birden kendi kendine dönmeye çalıştı ben de baya oyun yapıp tekrarlattim şimdi zaptedemiyorum 😅
Seydasya nelmali karın üstünden sırta dönerken nasıl yardımcı olmam gerektiğini bilmiyorum ben ya 🤦🏻♀️ sırtüstü yatıp karna dönmesi için bacaklardan destekliyorum ama tersinde ne yapmamız gerekiyor? 😁
nelmali Seydasya elleri emekleme pozisyonundayken hangi yöne donmesini istiyorsaniz zıttı bacağını karnina iterek destekleyebilirsiniz