Merveasyam Sevgili anneler sizlere birşey sormak istiyorum sütümün azaldığını hissediyorum şunu yedim de sütüm artı dediğiniz birşey var mı varsa nelerdir bunlar
Esralitugram Merhaba herkeste aynı etki yapar mı bilmiyorum ama yulaf lapası..dere otu bulgur (gazlı bebek değilse) bende çok aşırı süt yapıyor ve rzene ve kimyon çayı içiyorum kimyon hem gazı alıyor.
Arzumira2022 Esralitugram kimyon çayını nasıl yapıyorsunuz rica etsem yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim 🌸
Fatimaafr Dimes marka elma suyu bende aşırı süt yapıyor nedense 🙂 birde dut kurusu kaynatıp içiyorum o da çok etkili oluyor. Hurma yiyoruz. En önemlisi bol su 🙂
Merveasyam Kuzeymiram şöyle anladım 4 aylık kontrolünde az kilo almıştı yarım kilo falan hemşire de az almış diyince bende herhalde sütüm azaldı dedim ve bakınca da anlaşılıyor biraz azaldığı
Esralitugram Arzumira2022 ben suyu kaynatıp 1 fincan içine 1 çay kaşığı kimyon atıp 1 2 dk dem almasına bırakıp içiyorum
Kuzeymiram Merveasyam ozamn sana meyveli kefir içmeni tavsiye ederim . Benim sütümun azaldigini hissettigim an buyuk siselerden alip hergun bir badak bazen 2 bardak iciyorum sütümü baya dolduruyor . Ve hurmada katkisi oluyor cnm 😊