Aleynatnr45 20 yaşındayım 2 bacağımı da Bükemiyorum 5 dk dan fazla diz kapağım hemen ağrımaya uyumaya başlıyor pazartesi doktora gidecem de önce Bi size sormak istedim varmı başına gelen
Moonlightttt Aleynatnr45 benm öyle. Bacak bacak üstüne atmak, katlayıp oturmak yapıyormuş. Hep düzgün otrmali insan ama olmuyor işte
Sarelinagis Aleynatnr45 Diz kapaklarınızda kirecleme vardır büyük ihtimalle eşiminde öyle hemen ağrır oturamiyor diz çöküp
Aklimdasin Aleynatnr45 ya kireçlenme yasa kıkırdaklarda sorun vardır. Benımde aynı sekıl. Ortopediye gidin rontgen cekılınce cıkar ortaya. Büyük ihtimal egzersiz vericek
sadeturkvatandasi Aleynatnr45 menisküs olabilir dizlerinizdeki kıkırdaklar arasındaki sıvı bitmiş olabilir. İhmal etmeden doktora gidin önemli bir şey olabilir.
Aleynatnr45 Kbrdn aslında 3 4 senedir vardk da bu kadar değildi bu sene arttı sadece ama hep vardı pek önemsememiştim açıkcası
Beyoglufeyza Aleynatnr45 benim de sağ dizimin arkası öyle katlayamiyorum acıyor Ayakkabı çıkarırken falan da acıyor Doğumdan 2 ay sonra başladı Ağrı yok acıyor sadece
Badelikom1 Aleynatnr45 benimde sol bacağım öyle ya katlayıp eğilimce birden ağrı giriyo bende korktrm doktora gitmeye yarın bi gidin bakalım ne dicekler yazarmısınız buraya