AntiFilozof Doğum sonrası çok güzel zayıfladım ama göbeğim sarkık görünüyor sezeryan ile doğum yaptım iz falan yok ama sarkık resmen varmı karın germe vs yaptıran
Reyna AntiFilozof pilates denediniz mi ben bir ara düzenli 1 ay eğitmenle yapmıştım her gün ciddi fark etmişti. korkuyorum ben estetik operasyonlardan
yaseminoztrk AntiFilozof karın germe değil ama şuan diyetteyim destek olarak soğuk lipolize ve g5 masajına gideceğim sezeryan göbeği için umarım işe yarar. Ameliyat beni korkutuyor bir tık 😁
AntiFilozof Reyna bi çok spor yaptım ama sporla falan olacak gibi değil bildiğin bende ayrı bi et parçası yani cansız gibi orası dokular çok ayırlmış biribirinden hem ben zayıftım hem bebeğim çok kiloluydu çok ayrıldı karnımın kasları yani sporla toparlanması imkansız
AntiFilozof yaseminoztrk hiç inanmıyorum onlara ben ya kilom yok zaten sadece karnım çok büyütktü bebeğim kilolu olduğu için çok deforme oldu
yaseminoztrk AntiFilozof aslında abim denedi çok hızlı kilo verdiği için ve işe yaradı birkaç güzel örnek gördüğüm için denemek de fayda var diye düşündüm bende
Blackcloud Canım merak ettim yaptırdın mı acaba? Kilo verme sürecindeyim, zayıfladıktan sonra halim belli olurda merak ettim yaptırdın mı sen acaba?